Munca si Afaceri

In cautarea unei slujbe?

CAUTA SFATURI   PIATA LOCURILOR DE MUNCA  UNELTE   BENEFICII   OCUPAREA TINERILOR

Cauti munca? Ai nevoie sa te pregatesti pentru un interviu? Iti inbunatatesti CV-ul? Echipa Barcelona Activa va sta la dispozitie pentru a clarifica intrebarile legate de munca dvs.

Vrei sa incepi propria ta afacere?

INCEPETI-VA PROIECTUL   UBICA'T   PESTE 45 DE ANI   INTREPRINZATOR SOCIAL   INNOBA

Doriti sa va derulati proiectul? Folositi resursele oferite de Barcelona Activa si Catalunya Empren, care va vor permite sa aflati despre programele, activitatile si serviciile disponibile pentru a va perminte sa faceti saltul de la idee la companie.

 

Pregatire permanenta

CIBERNARIUM   CONSORTIU PENTRU INSTRUIRE PE TOT PARCURSUL VIETII

Intrati pe site-ul web al Consortiului si gasiti informatii despre activitatile de formare pe tot parcursul vietii din Catalunya. Acest lucru va va ajuta sa va adaptati la societatea cunoasterii, sa va permiteti sa va mariti abilitatile profesionale si sa obtineti instruire de-a lungul vietii.

 

Detineti o afacere?

GASESTE INFORMATIE   NOI ORIZONTURI   SECTOARE STRATEGICE

Accesati Biroul de Asistenta pentru Afaceri pentru a obtine toate informatiile de interes pentru afacerea dvs., pentru a primi indrumari,pentru a completa formalitatile si pentru a participa la programe de formare. De asemenea, veti gasi informatii despre programele de asistenta pentru recrutarea lucratorilor someri de lunga durata, peste 40 de ani.