Administrator

Înștiințare Enel întrerupere alimentare cu energie electrică în data de 06 August 2020

În data de 06 August 2020, în intervalul orar 12:00 – 16:00, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pe următoarele străzi: Chitila-Mogoșoaia, Bradului, Troiței, Păcii și străzile adiacente.

Programul se regăsește și pe site-ul https://www.e-distributie.com/ro/acasa.html la adresa https://www.e-distributie.com/ro/intreruperi-curent/intreruperi-planificate-muntenia.html

Citeste mai mult

Comunicat de Presă – Direcția de Asistență Socială a Orașului Chitila, Jud. Ilfov – Joi, 30 iulie 2020

Ref.: Articolul apărut în ziarul Libertatea din data de 28.07.2020

Direcția de Asistență Socială din cadrul U.A.T. Oraș Chitila, Jud. Ilfov, s-a autosesizat în urma articolului “La 19 ani, abandonat de părinți, Cristi pune pâinea pe masă și își crește fratele mai mic!”, publicat în ziarul ,,Libertatea”, din data de 28 iulie 2020 și a efectuat de urgență o anchetă socială cu privire la presupusul abandon al unui minor în vârstă de 11 ani lăsat în grija fratelui mai mare, în vârstă de 19 ani.

Comunicat de presa -referitor la articolul publicat în ziarul Libertatea în data de 28 iulie 2020

Citeste mai mult

Informare Romprest privind reorganizarea programului de colectare a deșeurilor menajare pentru străzile unde colectarea are loc în zilele de sâmbătă.

Începând cu data de 03 august 2020, Compania Romprest SA,  reorganizează programul de colectare a deșeurilor menajere pentru străzile unde, în momentul de față, colectarea are loc în zilele de sâmbătă. 

Citeste mai mult

Publicație căsătorie Martin și Nădrag

Publicație căsătorie Martin și Nădrag

Citeste mai mult

Publicație de căsătorie Chercheș și Stoean

Publicație de căsătorie Chercheș și Stoean

Citeste mai mult