Fundatia PRO CHITILA

Logo Fundatia Pro Chitila

Fundatia PRO CHITILA este o organizatie non-profit, apolitica, non-guvernamentala, infiintata in ianuarie 2015. Membrul fondator al Fundatiei este U.A.T. Chitila.

Scopul fundatiei este acela de a contribui la dezvoltarea comunitatii locale dar si nationale prin sprijinirea si promovarea excelentei in educatie, prin dezvoltarea, coordonarea si implementarea unori serii de programe si proiecte in domeniile educatiei, sanatatii, protectiei mediului, sportului si al dezvoltarii sociale, precum si prin promovarea valorilor culturii romanesti.

Prin producere si difuzare de bunuri culturale, de evenimente (conferinte, sesiuni de studii, concursuri, festivaluri, alte reuniuni) prin sprijinirea organizatorica si financiara a actiunilor initiate de alte persoane ce actionează in domeniile de interes ale acesteia, Fundatia PRO CHITILA isi propune a fi un pol al excelentei pentru valori culturale si stiintifice.

Daca doriti sa va aduceti contributia in desfasurarea activitatii fundatiei PRO CHITILA, puteti directiona 2% din impozitul pe venit, urmand urmatorii pasi:

  1. Descarca modelul de formular 230 deja completat cu datele Fundatiei:
    Descarca formular DECLARATIA-230
  2. Printeaza formularul;
  3. Trebuie doar sa completezi datele tale personale in sectiunea I;
  4. Pune semnatura ta in dreptul campului “Semnatura contribuabil”;
  5. Trimite formularul prin posta sau depune-l personal la administratia financiara a judetului/sectorului tau;
  6. Convinge cat mai multi cunoscuti si membri din familie sa doneze 2% din impozit pentru Fundatia PRO CHITILA.

Viziteaza pagina de socializare

fb  Te poti alatura grupului de sustinatori ai fundatiei pe pagina de Facebook. Apreciaza pagina noastra si poti citi cele mai noi postari legate de activitatea fundatiei PRO CHITILA.

 

Dragi părinți, vă invităm sâmbătă, 11 iulie, ora 16:30, în Parcul Dendrologic, să vă învățați copiii jocurile copilăriei dumneavoastră!

Hai afara