Fundatia PRO CHITILA

Logo Fundatia Pro Chitila

Fundația PRO CHITILA este o organizație non-profit, apolitică, non-guvernamentală, înființată în ianuarie 2015. Membrul fondator al Fundației este U.A.T. Chitila.

Scopul fundației este acela de a contribui la dezvoltarea comunității locale dar și naționale prin sprijinirea și promovarea excelenței în educație, prin dezvoltarea, coordonarea și implementarea unori serii de programe și proiecte în domeniile educației, sănătății, protecției mediului, sportului și al dezvoltării sociale, precum și prin promovarea valorilor culturii românești.

Prin producere și difuzare de bunuri culturale, de evenimente (conferințe, sesiuni de studii, concursuri, festivaluri, alte reuniuni) prin sprijinirea organizatorică și financiară a acțiunilor inițiate de alte persoane ce acționează în domeniile de interes ale acesteia, Fundația PRO CHITILA își propune a fi un pol al excelenței pentru valori culturale și științifice.

Daca doriți să vă aduceți contribuția în desfășurarea activității fundației PRO CHITILA, puteți direcționa 2% din impozitul pe venit, urmând următorii pași:

  1. Descarcă modelul de formular 230 deja completat cu datele Fundației:
    Descarcă formular DECLARAȚIA-230
  2. Printează formularul;
  3. Trebuie doar să completezi datele tale personale în secțiunea I;
  4. Pune semnătura ta in dreptul câmpului “Semnătură contribuabil”;
  5. Trimite formularul prin poștă sau depune-l personal la administrația financiară a județului/sectorului tău;
  6. Convinge cât mai mulți cunoscuți și membri din familie să doneze 2% din impozit pentru Fundația PRO CHITILA.

Vizitează pagina de socializare

fb  Te poti alătura grupului de susținatori ai fundației pe pagina de Facebook. Apreciază pagina noastră și poți citi cele mai noi postări legate de activitatea fundației PRO CHITILA.

 

Dragi părinți, vă invităm sâmbătă, 11 iulie, ora 16:30, în Parcul Dendrologic, să vă învățați copiii jocurile copilăriei dumneavoastră!

Hai afara