Home

#eCHITILA

Servicii DIGITALE pentru Cetateni

DETALII
Tag Area
ePrimarie

SERVICII DIGITALE PENTRU CETĂȚENI

p

URBANISM

Servicii digitale la un click distanță de ține.

p

REGISTRU AGRICOL ȘI CADASTRU

Servicii digitale la un click distanță de tine.

p

STARE CIVILA

Servicii digitale la un click distanță de tine.

p

TAXE SI IMPOZITE

Servicii digitale la un click distanță de tine.

p

ASISTENȚĂ SOCIALĂ

Servicii digitale la un click distanță de tine.

p

AUDIENȚE

Servicii digitale la un click distanță de tine.

DESPRE

ORAȘUL CHITILA

Din anul 1996, de când am fost ales primar,  am construit foarte multe împreună. Chitila  s-a dezvoltat sub ochii noştri, graţie efortului  comun, dar şi fondurilor europene pe care am  reuşit să le atragem. Lucrurile nu se vor opri  aici, trebuie să mergem mai departe! 

Proiectele sunt clare, iar energia pe măsură.  Vreau că oraşul Chitila să devină cu adevărat  european, să trăim în linişte, siguranţă şi  confort. 

Am acumulat multă experienţă şi ştiu că putem  duce la bun sfârşit tot ceea ce ne-am propus.  Cu toţii merităm această. Şi o vom face, pentru  că suntem o comunitate unită, activă şi  puternică! 


Al dumneavoastră, 
Emilian Oprea

p

LOCALIZARE

Orașul Chitila, în suprafață de 1185 ha din care 980 ha în intravilan, este unitatea administrativ-teritorială, parte a județului Ilfov, ce se încadrează în zona Nord-Vestică a Municipiului București.

Acesta se localizează la intersecția a două artere de circulație de importanță națională, DN7 și DNCB, reprezentând o poartă de intrare către capitală și, totodată, un nod multi-modal de referință pentru județ.

La nivel european, Orașul Chitila se regăsește pe traseul coridorului european de transport TEN-T Rin-Dunăre, pe cale feroviară.

p

POPULAȚIE

Populația orașului însumează un număr total de 16.354 locuitori, cu o densitate de 1.304 loc./ km2.

p

ECONOMIE

Economia Orașului Chitila este caracterizată, în principal, de latura industrială și logistică, dar și de servicii și comerț.

p

ÎNVĂȚĂMÂNT

Orașul Chitila este deservit de 4 grădinițe, dintre care două cu program prelungit, 3 școli primare și o școală cu învățământ primar și gimnazial. Numărul total de elevi înscriși în ciclul primar și gimnazial este de 1.209, iar în ciclul de învățământ preșcolar, conform date INSSE 2019, au fost înscriși 467 copii.

Știrile Primăriei
Anunturi Publice
Evenimente